Kom maar door met je gefilmde stageplekken! | GURUZ

Kom maar door met je gefilmde stageplekken!

3 mei 2023

Guruz is op zoek naar de leukste, de snelste, de meest bijzondere, de speciaalste en de opvallendste stageplekken voor mbo Nederland!


Iedereen kent ons inmiddels wel van de briljante online gastcolleges voor het mbo-onderwijs. Maar wat nog niet iedereen weet is dat je als werkgever al je mbo-stages gratis op ons platform kunt plaatsen (mits ze maar in video-vorm zijn gemaakt). 

Lang verhaal kort: pak je telefoon en film jouw werkplek, je collega's, je bedrijf en vertel vooral waarom die newbee mbo'ers bij jou stage moeten komen lopen?!



Mail je stage-oproep naar Guruz en wij posten jouw visuele vraagstuk online in de Guruz community. Gratis? Ja gratis! En let op: de leukste, meest opvallende, meest bijzondere en/of speciale stage oproepen worden door Guruz uitgelicht!

Dus waar wacht je nog op?


Nog één keer over ons:

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.