Voor Werkgevers | GURUZ

Meer dan 500.000 mbo-studenten kennis laten maken met jouw organisatie? How's that for employer branding?!

Mbo-ers bereiken!

Meer dan 500.000 mbo-studenten kennis laten maken met jouw organisatie? Dat is nog eens een boost voor jouw employer brand.

En het is mogelijk door met elkaar briljante online gastcolleges te produceren. Elk gastcollege heeft eenzelfde opbouw en wordt vliegensvlug geproduceerd door het Guruz-team. Het enige wat jij hoeft te (laten) doen? Dat is jullie verhaal te vertellen.

En dat zonder enige vorm van commercie. Zo wordt jouw college gratis en onbeperkt beschikbaar voor >60 mbo-scholen in Nederland.

Online gastcollege KPN

Bekijk hier ons allereerste online gastcollege van KPN! Waarom gaat heel Nederland om naar glasvezel?

Non-profit voor mbo en bedrijfsleven

Guruz is als non-profitstichting opgericht om het gat tussen het bedrijfsleven en mbo-onderwijs te verkleinen. Daarbij willen wij serieus bijdragen aan een beter imago van het mbo.

We geloven in gastcolleges waarbij gurus vanuit het bedrijfsleven mbo-studenten meenemen om te laten zien hoe het eraan toegaat in het dagelijkse, werkende leven.

Gurus van bedrijven als KPN, Enexis, Alliander, NS en VolkerWessels hebben dit al gedaan. Jij ook?

Kom in actie

Dit is de ultieme manier om jouw kennis en employer brand naar de mbo-doelgroep te brengen; een lastig te grijpen doelgroep die online niet centraal bereikbaar is maar wél via mbo-docenten.

Deze docenten hebben gratis toegang tot de colleges om deze te delen tijdens hun lessen. Wil jij hier meer over weten of meteen een opnamedag plannen? Dat snappen we heel goed!

How's that for Employer Branding?

Get in touch!

Neem contact met ons op