Voor MBO | GURUZ

Online gastcolleges van het bedrijfsleven voor jouw mbo-studenten!

Gratis online gastcolleges

Nederlandse topbedrijven geven mbo’ers inzicht in hoe het eraan toegaat in het bedrijfsleven. Dit doen zij in de vorm van online gastcolleges van 20 minuten. Met deze lengte is elk online gastcollege ideaal om in 1 lesuur te behandelen. En alles zonder commercieel gedoe.

Mbo-docenten en -studenten hebben altijd gratis én onbeperkt toegang tot alle online gastcolleges waaronder die van KPN, NS, VDL Nederland, Enexis, Alliander, Flynth, Johnson & Johnson, ASML en veel anderen.  

Online gastcollege KPN

Bekijk hier ons allereerste online gastcollege van KPN! Waarom gaat heel Nederland om naar glasvezel?

Non-profit voor mbo en bedrijfsleven

Guruz is als non-profitstichting opgericht om het gat tussen het bedrijfsleven en mbo-onderwijs te verkleinen. Daarbij willen wij serieus bijdragen aan een beter imago van het mbo.

We geloven in gastcolleges waarbij gurus vanuit het bedrijfsleven mbo-studenten meenemen in hoe het eraan toegaat in het dagelijkse, werkende leven.  

Community & gastcolleges

Klinkt goed hè? Maak direct een account aan. Het is gratis en geeft jou als mbo-docent onbeperkt toegang tot onze online community én alle online gastcolleges.


In de community kun je sparren met andere mbo-docenten en Nederlandse topbedrijven. In de online omgeving heb jij volop keuze uit diverse gastcolleges: kies zelf welke aansluit bij jouw les en mbo-studenten. Mis je een specifiek gastcollege? Laat het ons weten dan kijken we of we dat kunnen toevoegen.

How's that for education?

Get in touch!

Neem contact met ons op