Monique Amse | GURUZ

Monique Amse

Mediastages Guru / Ambassadeur

Monique Amse - Mediastages Guru / Ambassadeur

Monique is directeur van Mediastages.nl. Als een pragmatische en positief ingestelde persoon ben ik gepassioneerd door het verbinden van mensen en kansen. Met een commerciële mindset en oog voor de belangen van anderen, heb ik veel ervaring opgedaan in arbeidsbemiddeling, opleiden en talentontwikkeling.

De media-industrie heeft altijd mijn grote interesse gehad, en ik volg de huidige ontwikkelingen op de voet. Sinds medio maart 2017 vervul ik met veel enthousiasme de rol van Directeur bij Mediastages.
En vanaf november 2020 ook van Talent This Way, het platform dat vacatures en freelance opdrachten aanbiedt in de media en creatieve industrie. Het voelt als een perfecte match voor mij.

Samen met een gedreven team bruggen bouwen tussen het bedrijfsleven, opleiders, studenten en professionals. Ik geloof namelijk dat talent de basis vormt voor elke succesvolle organisatie.
Onze inzet leidt tot het vervullen van circa 4.000 stagevacatures per jaar en honderden reguliere;vacatures. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van bedrijven en opleidingen verspreid
over heel Nederland, van Groningen tot Maastricht. We gaan graag met hen in gesprek over de ontwikkelingen in de mediasector en de ontwikkeling van het Mediapark in Hilversum tot bruisende campus en centraal hart van de media in Nederland.

Wil je meer weten over mij, mijn werk of heb je een andere aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan? Laten we dan een afspraak plannen. Ik kijk ernaar uit om te horen wat jou drijft en hoe we wellicht kunnen samenwerken!