Odile Elshout | GURUZ

Odile Elshout

VolkerWessels Guru / Ambassadeur

Odile Elshout - VolkerWessels Guru / Ambassadeur

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in headhunting, recruitment & executive search in de IT markt. Deze ervaring omvat de opzet en uitvoering van het gehele recruitment proces, inclusief arbeidsmarktcommunicatie, intensieve screening en dealclosing. Dit in nauwe samenwerking met management/directie en HR. De focus lag hierbij op het vinden van de beste IT professionals, projectmanagers, sales, management en directie. Deze ervaring heeft me een sterk inzicht gegeven in drijfveren van professionals. 

Ik ben altijd bezig met het vertalen van ervaring & ambitie van kandidaten naar de opdrachtgever. En omgekeerd met het vertalen van de propositie van het bedrijf naar de arbeidsmarkt. 

Het creëren van een sterk werkgeversmerk is mijn lievelingswerk geworden. Bij Odin Groep heb ik hiervoor een strategie ontwikkeld en geïmplementeerd. Ook heb ik deze dagelijks vertaald naar doorlopende werving en aanname van schaars talent. 

Bij VolkerWessels richt ik mij op het opzetten van een recruitment en AMC strategie op holding niveau. Ook heb ik een adviserende rol bij een aantal bedrijven die een grote uitdaging hebben op recruitment en AMC vlak. Voor mij een nieuwe branche waar ook voortdurend schaarste is; interessant!

Mijn specialismen:

* HR: recruitment, talent acquisition, community management, talent management, loopbaan advies, executive search
* Marketing: employer branding en arbeidsmarktcommunicatie

Persoonlijkheid: zeer resultaatgericht, hoog EQ, gedreven, hoge kwaliteitsstandaard.