Sebastiaan Cové | GURUZ

Sebastiaan Cové

Time to Hire Guru / Ambassadeur

Sebastiaan Cové - Time to Hire Guru / Ambassadeur

Sportman in hart en nieren. Ooit wilde ik niets liever dan gymdocent worden. Maar eenmaal aangekomen bij de HALO was dit toch niet waar ik naar op zoek was op dat moment. Om het grootste deel van mijn carrière binnen de vier muren van de gymzaal door te brengen gaf mij een benauwend gevoel (later wil ik wel nog iets gaan doen voor de jeugd).

Na bijna drie jaar gewerkt te hebben bij de Rijksoverheid rolde ik de wereld van recruitment in. 

Inmiddels heb ik in ruim vijf jaar alle facetten van recruitment voorbij zien komen. Van het uitzenden en detacheren van hand en spandiensten tot global recruitment voor executive rollen. Ik heb mezelf gespecialiseerd in sourcing van IT, Finance, Marketing en Sales profielen. Daarnaast geniet ik ervan om met recruitment marketing of online recruitment bezig te zijn. 

Hieronder een kleine opsomming:
-Tempo-Team
Intercedent – marktunit MKB, uitzenden en detacheren binnen MKB Haaglanden en later het opzetten van een sociaal uitzendbureau voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

-Robert Walters
-Recruitment Consultant – Interim finance divisie, bemiddeling van senior finance professionals. Ik had een 360 graden rol waarbij ik verantwoordelijk was voor mijn eigen business en vinden van de juiste interim professionals voor mijn opdrachtgevers. 

-Time to Hire
In het begin deed ik alles. RPO, werving & selectie en interim recruitment. De afgelopen periode heeft mijn verantwoordelijkheid binnen de organisatie een andere vorm aangenomen. Momenteel ben ik de Recruitment Succes Manager. Samen met mijn collega's zijn we verantwoordelijk voor alle Marketing en Sales activiteiten voor onze RPO en Interimdiensten. 

Neem een kijkje op onze site om te zien wat we doen. www.timetohire.nl