Trots op onze Guruz ambassadeurs! | GURUZ

Trots op onze Guruz ambassadeurs!

6 mei 2024

Iedereen heeft ze wel eens voorbij zien komen, de ambassadeurs van Guruz. Maar wie zijn het en wat doen die mensen nou precies?!

 

Je ziet ze regelmatig op LinkedIn voorbij komen. Je hoort ze ineens in een podcast. Of je staat op een conferentie of feestje en voordat je het in de gaten hebt gaat het spontaan over Stichting Guruz! Herken je dit? Dan heb je gegarandeerd met een enthousiaste ambassadeur van onze club te maken!


Waarom heeft Stichting Guruz zo'n groot ambassadeurs netwerk?

Guruz heeft een ontzettend goede oplossing voor een probleem waar veel mensen niet actief naar op zoek zijn. We maken briljante online gastcolleges van Nederlandse werkgevers met als doel het kennisgat te verkleinen tussen het mbo-onderwijs en de arbeidsmarkt. 

Ja, dat is inderdaad super! Maar niet iedereen zoekt naar deze oplossing. Daarom introduceerde Stichting Guruz haar Ambassadeurs netwerk! Deze mensen helpen Guruz met “het woord” te verkondigen. 


Wie zijn die ambassadeurs dan?

Onze ambassadeurs zijn altijd prominenten in de arbeidsmarkt, het bedrijfsleven, de overheid en/of het mbo-onderwijs. 


Wat doen ze allemaal?

Ze ondersteunen de missie van Stichting Guruz. Onze ambassadeurs zetten hun netwerk in om Guruz verder te helpen en ze werken als klankbord van de stichting. 


Hoe doen ze dat dan?

Ze posten Guruz blogs, vlogs en maken zelf content op social media en meer. Ze tippen regelmatig hun netwerk om naar Guruz te kijken. Elke ambassadeur draagt bij op zijn of haar eigen manier. Zo vind je Guruz vaak terug in de nieuwsbrieven van Stage-expert Maarten Brand. Word je geholpen door Wouter van Neer en Martin Hofenk om “wereldberoemd” te worden. Word je uitgenodigd voor een podcast van Olfertjan Niemeijer of Marcel van der Quast, een interview bij Jeroen Tijink, of een webinar van Geert-jan Waasdorp. 

Zo krijg je doorlopend leads doorgespeeld van onze topfans, zoals Lars Evers, Koen Roozen, Wim van den Nobelen, Bas Westland, Jan-Karel Sindorff, Mascha van der Heijden en Ellen van Hierden. En krijgen we social media kudo's van onder andere: Ingrid Bosch, Yves Pilet, Bob Hutten, Mitch Gielen, Marcel van der Meer en Nicol Tadema.  

Zo plaatsen we al onze online gastcolleges ook op NXtv.nl bij Gerritje Cornelissen. En word je in contact gebracht met zwaargewichten in politiek en pers, zoals door Jennifer van der Leegte, Manon Pijnenburg, Diana Magielsen en Pieter Cobelens. Je begrijpt het, alle ambassadeurs dragen bij op hun eigen manier. 

 

 

 



Weten wie onze Ambassadeurs zijn?

Bekijk ze hier



Onschatbare waarde

De bijdrage van de Guruz Ambassadeurs is van onschatbare waarde voor de stichting. We zijn deze mensen dan ook bijzonder dankbaar!! Vandaar dat we onze ambassadeurs deze week een happy shout-out geven. We zijn supertrots op dit prachtige ambassadeurs netwerk. En we hopen nog heel lang met jullie te mogen werken. 


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.