Guruz start samenwerking met Schouten & Nelissen! | GURUZ

Guruz start samenwerking met Schouten & Nelissen!

30 april 2024

Blij om onze samenwerking aan te kunnen kondigen! 

Schouten & Nelissen maakt mensen en organisaties sterker. Dit doen zij met 9 gespecialiseerde bedrijven. S&N werkt in 65 landen. Zo versterken zij jaarlijks wel 1.000.000 mensen.
 


S&N is al meer dan 40 jaar specialist in het verzorgen van training en opleiding in onder andere:

-Persoonlijke effectiviteit
-Communicatie
-Vitaliteit & stress


About Guruz:

De visie, missie en online gastcolleges van Guruz? Dat vonden ze vanuit de directie van S&N gewoon een heel erg goed plan! Laten we daar een steentje aan bijdragen, aldus Camiel, Paul en Jelske. 

We starten met een unieke serie “shorts” (korte online gastcolleges) die zeer waardevol zijn voor alle mbo-studenten van Nederland, ongeacht de richting die de student volgt. Shorts over bijvoorbeeld: hoe voer ik een moeilijk gesprek? Hoe ga ik om met stress? Hoe kan ik leren netwerken? Wat kan ik doen als ik gepest word?

Guruz is natuurlijk bijzonder blij met deze mooie samenwerking tussen deze twee organisaties. Arjan Elbers: ROC docenten vragen letterlijk om dit type online gastcolleges, geweldig om ze aan te kunnen bieden namens zo'n mooie bekende speler in de markt. 


Ook impact maken?

Wil je net als Schouten & Nelissen, Rabobank, DIT Personeel en Driessen Groep ook social impact maken? Bel eens met het team van Guruz. Los van alle beroepsmatige online gastcolleges staan we open voor online gastcolleges die er toe doen voor alle mbo-studenten van Nederland!


Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.