VDL Eindbaas Jennifer van der Leegte aan 't woord | GURUZ

VDL Eindbaas Jennifer van der Leegte aan 't woord

15 april 2024

Wie ben je?
Wat doen jullie hier?
Wat gebeurt er nu als hier morgen geen mbo'ers meer werken?

Dat zijn de standaard vragen die we elke eindbaas stellen. Deze keer kreeg Jennifer van der Leegte (hoofddirectie VDL Groep) de kans om uit te leggen wat er gebeurt als er morgen geen mbo-ers meer werken in de groep van bedrijven.

Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, het internationale industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Brainportregio Eindhoven. Opgericht in 1953, nu 70 jaar later staat sinds 2017 de derde generatie van de familie Van der Leegte aan het roer. VDL Groep is met ruim 15.000 medewerkers actief in 19 landen. 

Bekijk de eindbaas video van Jennifer hier!!
 



VDL is Branche Ambassador van Guruz!

Wat houdt dat nu in Branche Ambassador? Als je Guruz Branche Ambassador bent, dan ben je een prominente speler in de sector waarvoor er online gastcolleges worden gemaakt. Je draagt significant bij in de sector waar je werkt, maar ook aan de missie van Guruz. Dit door zelf minimaal vijf online gastcolleges te maken over één, of meerdere onderwerpen.

Het is dan ook mede dankzij de Branche Ambassadors dat Guruz “gas” kan geven op de missie. We zijn VDL bijzonder dankbaar!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.