Guruz gastcolleges op website Brainport Eindhoven | GURUZ

Guruz gastcolleges op website Brainport Eindhoven

2 april 2024

Vanaf april 2024 zijn de online gastcolleges van Guruz ook te vinden op de website van Brainport Eindhoven.

De missie?
Het verkleinen van het kennisgat tussen mbo-onderwijs en arbeidsmarkt.

De oplossing?
Briljante online gastcolleges van Nederlandse werkgevers in een 20-minuten format. Zo brengen we de praktijk echt de klas in. We halen actuele kennis op bij de gaafste werkgevers van Nederland. En we laten meteen zien wie deze werkgevers zijn als mooie stage-, BBL-bedrijven of werkgever. 

Platform:
Alle online gastcolleges zijn gratis te gebruiken voor alle mbo-docenten- en studenten. Ook zijn de gastcolleges (naast het platform van Guruz) te vinden op diverse onderwijs platformen en op NXtv.nl (online video platform dat zich richt op werken in techniek voor leerlingen en studenten).

Het team van Guruz is erg blij om aan te kondigen dat hun briljante online gastcolleges vanaf april ook op de website van Brainport Eindhoven te zien zijn. Brainporteindhoven.com → Leren & Werken.

Mocht je nog tips hebben voor andere platformen waar onze briljante online gastcolleges niet mogen ontbreken?  Tip ons even!

Nog een keer over ons!

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.