Guruz op Radio 1, hoe brengen we het mbo & de praktijk dichter bij elkaar? | GURUZ

Guruz op Radio 1, hoe brengen we het mbo & de praktijk dichter bij elkaar?

9 februari 2024

In het Radio 1 programma: Goed Ingelichte Kring, een knipoog naar de radioklassieker Welingelichte Kringen, zet PowNed een panel van vijf prominenten aan tafel om in gesprek te gaan over de actualiteit en de luisteraar deelgenoot te maken van hun bijeenkomst. De panelleden zijn allen personen met bewezen expertise, die op hun vakgebied een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Het eerste onderwerp is: hoe brengen we het mbo en de werkvloer dichter bij elkaar? De tekorten aan vaklui zijn gigantisch. Nederland heeft ze keihard nodig.  

Guruz wil een brug slaan tussen die twee werelden en doet een oproep aan werkgevers om online gastcolleges te maken met praktische en didactisch goed gepresenteerde informatie.

Aan tafel: Marlies Visser COO Alliander en Isabelle van Aarle, Directeur Cosmo Mbo. Arjan (Guruz) is de man op afstand!

Zaterdag 10 februari vanaf 16.00 uur op Radio 1.

Beluister de aflevering hier

Nog één keer over ons:

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.