Guruz breidt uit met vacature Projectmanager Onderwijs | GURUZ

Guruz breidt uit met vacature Projectmanager Onderwijs

14 september 2023

Let’s spread the Guruz-spark onder de 60 mbo-scholen en 500.000 mbo-studenten.

Guruz is de brug tussen het mbo en de arbeidsmarkt. Met onze gratis online gastcolleges van Nederlandse topbedrijven trakteren we mbo’ers op een backstage-kijkje in de kennis en wereld van het bedrijfsleven. En nee, geen reclamejingles, we zijn namelijk een non-profitstichting.


Jouw podium bij Guruz

Guruz is gestart in 2022. Het enthousiasme voor onze stichting is overweldigend en dat is de reden waarom deze parttime vacature er nu is. Er zijn nu al voor meer dan 40 bedrijven online gastcolleges opgenomen. En we zijn pas net begonnen. Dat zijn gastcolleges van werkgevers met klinkende namen zoals KPN, Enexis, Alliander, NS, ASML en VolkerWessels. 

Maar op de mbo-scholen wordt er vaak nog alleen op de wandelgangen over ons gesproken. Dat móét nu anders en daarvoor kijken we jou aan: jij fixt dat we hét gesprek van de dag worden op élke mbo-school zodat we alle mbo-studenten in Nederland bereiken.

Hoe? 

Schitter samen met toppers van Stichting Praktijkleren, de MBO Raad en het LOB. En natuurlijk jouw Guruz-collega’s en meer. Werk nieuwe gastcolleges uit samen met het mbo. Ga op tournee. Dus bezoek scholen en leg stuiterend van enthousiasme uit wat Guruz is én hoe (goed) het werkt. Beantwoord vragen zoals: wat is ons doel? Hoe integreer je de gastcolleges in de lessen? Word dikke matties met 1 à 2 mensen per mbo binnen de opleiding, die onze missie mee helpen uitdragen.

En er is meer uitdaging: om de Guruz-spark te verspreiden zijn social mediakanalen the place to be. Om voor nog meer fans te zorgen lever je blogs, foto’s en video’s aan bij onze marketeer en ben je zelf actief op het marketingvlak. Samenwerken is dé manier hoe we het mogelijk maken: ook ondersteun je de productie van de gastcollege-opnamen met voorbereidende (administratieve) taken.


Jouw entreeticket

Mbo is jouw ding (fijn als je deze wereld begrijpt)
Een rijbewijs B (voor jouw tournee door het land).
Parttime en flexibel beschikbaar (24 uur / 32 uur per week).
Je scoort een VIP-kaart met een achtergrond en netwerk in het mbo- onderwijs. 
 

Jouw goodiebag

€ 3.250 - € 4.250 op fulltime basis. Onthoud: we blijven een non-profitstichting.
8% vakantiegeld
€ 0,21 kilometervergoeding voor elke zakelijk gereden kilometer of een leaseauto.
28 vakantiedagen (op ft basis)
Laptop en telefoon
Werken vanuit huis
 

Voel je de vibe?
Leg jij de verbinding tussen de mbo-scholen en het bedrijfsleven? Stuur ons jouw reactie en laat ons tussen de regels door voelen waarom jij dé ambassadeur van Guruz moet worden!


Meteen reageren?
arjan@guruz.nl
 

Vragen? Bel gerust!

Arjan Elbers                        founder                06-10446812      
Paul Storimans                  voorzitter             06-55152591