Guruz Solving Sessie bij 2C&More | GURUZ

28 november 2022

Guruz was dinsdag 22 november te gast bij de denktank van 2C&More voor een solving sessie.

2C&More is een bureau ervaren specialisten met als doel Nederland de beste versie van zichzelf te laten worden. 2C&More ondersteunt bedrijven op gebied van mens en organisatie. Middels hun jarenlange trackrecord hebben ze een netwerk opgebouwd om "u" tegen te zeggen.

Eén van de partners van de organisatie (Dion Arends) had Arjan Elbers uitgenodigd om een solving sessie te doen op hun kantoor in Hilvarenbeek. Hoe ziet zo'n avond er dan uit:

Het programma:

-Ontvangst
-Korte kennismaking, wie is wie
-Half uur presentatie Guruz (door Arjan)
-Veel (heerlijke) pizza



-Reflectie van alle aanwezigen op de presentatie en ondernemer (zonder dat de ondernemer er zelf actief bij betrokken is)
-Bespreken van de reflectie met de ondernemer
-3 vragen vanuit de ondernemer aan de denktank
-Haf uur kennisdelen
-Afsluiting met borrel


Wat waren de 3 hulpvragen van Guruz aan de denktank?

Die vind je hier:



Wie waren er aanwezig:

De deelnemers bestond uit een groep ervaren (interim)managers, bestuurders en ondernemers uit het bedrijfsleven, het onderwijs en (semi)overheid.


Wat hebben we opgehaald:

Het was een bijzonder succesvolle avond. We hebben waardevolle inzichten gekregen vanuit alle invalshoeken. Zowel vanuit de scholen, de bedrijven als de overheid. We hebben concrete tips gekregen over de communicatie richting alle doelgroepen. Ook was er een ondernemer die een briljant plan inbracht om bedrijfsleven en mbo-onderwijs op een "inspirerende" manier met elkaar te laten werken, maar daarover later meer.

Bij de Gemeente Steenbergen is Guruz meteen welkom aan tafel om na te denken over de regionale verbinding van Greenport (samenwerkingsverband tussen overheid, ondernemers en kennisinstellingen). Het was echt een zeer energieke en succesvolle avond. Guruz wil alle deelnemers bedanken voor hun input. Een speciaal dank aan alle partners van 2C&More en de gastheer Dion Arends!


Met Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz (non profit stichting) maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen Groep en DIT Personeel.