De eerste is in de maak! | GURUZ

22 november 2022

Na veel voorbereiding was het woensdag 16 november zo ver, de productie van ons allereerste online gastcollege.

Wat krijg je als je een geweldig productieteam met camera, licht, geluid en regie, een stel bevlogen KPN arbeidsmarktcommunicatie specialisten en een enthousiaste KPN glasvezel guru die Randy heet bij elkaar brengt? Precies! een briljant online gastcollege voor mbo Nederland!

Waarom gaat Nederland van koper naar glasvezel en hoe werkt dit dan allemaal?Waarom ligt Nederland vol met koper? Waarom wordt nu overal gekozen voor glasvezel? Wat zijn de voordelen van dit product en hoe werkt de techniek ervan dan? Voor welke toepassingen wordt glasvezel nu, maar ook zeker in de toekomst allemaal gebruikt? Wat is de rol van KPN in dit geheel en hoe ziet een dag van een glasvezel monteur er dan ongeveer uit?

Deze vragen en nog veel meer worden behandeld in het allereerste online gastcollege van Guruz. So far "de theorie" op 2 december filmen we "de praktijk". Dus de hele productieploeg in de auto en naar een KPN klant om de techniek in de praktijk te zien.

Guruz is op dit moment volop bezig met de productie van briljante online gastcolleges voor de sector techniek. Later volgen de sectoren zorg, zakelijke dienstverlening (en alle anderen). Dus kun je niet wachten om jouw kennis en employer brand naar het mbo te brengen? Meld je dan vast aan. Medio december mogen jullie de uitgewerkte versie verwachten van ons eerste online gastcollege bij KPN!

Met Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz (non profit stichting) maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen Groep en DIT Personeel.