Nieuwe Branche Ambassador: Stichting Hightech Helmond de Peel! | GURUZ

Nieuwe Branche Ambassador: Stichting Hightech Helmond de Peel!

23 maart 2023

Wij zijn Stichting Hightech Helmond – de Peel. Een collectief van maakbedrijven uit de Peelregio, die samen met het onderwijs hun krachten bundelen om de technische sector in the spotlights te zetten. Dit doen wij omdat wij met z'n allen één gezamenlijk doel voor ogen hebben: kinderen en jeugd enthousiasmeren voor de technische sector en de diverse mogelijkheden binnen deze sector.

De focus van Stichting Hightech de Peel ligt op het vergroten en verbinden van maakbedrijven binnen de regio Helmond- de Peel. Ze werken nauw samen met het onderwijs, de Peelgemeentes en andere platformen binnen de regio. De kracht ligt hierbij in het samenwerken en verbinden binnen de Brainport regio.


Welke bedrijven maken deel uit van deze mooie stichting? 

Hier mag je denken aan onder andere: AAE, ETF, Franke, HVL, Vescom, Swanenberg, MTA, Hoppenbrouwers, FHT, Buvo Casings en nog velen meer!


Guruz en Stichting Hightech Helmond de Peel

Op donderdag 16 maart kwamen alle deelnemers bij elkaar bij AAE in Helmond. Voorzitter Manon Peijnenburg (AAE) opende de middag en gaf na een energiek welkom het podium aan Arjan van Guruz. Arjan nam het publiek mee in hoe je nu werkenden, maar ook studerende mboérs bereikt. Hij vertelde alles over het mbo imago en wat de missie en visie van Guruz is.




Mooiste afsluiter

De mooiste afsluiter van deze inspirerende middag was de aankondiging van Manon Peijnenburg dat Stichting Hightech Helmond de Peel aansluit als Branche Ambassador van Guruz. De stichting, haar deelnemers en Guruz zullen samen een geweldige mooie propositie maken. We gaan kennis (en het employer brand) van deze geweldige bedrijven via onze online gastcolleges naar mbo-nederland brengen!

Wat houdt dat nu in Branche Ambassador? Als je Guruz Branche Ambassador bent, dan ben je een prominente speler in de sector waarvoor er online gastcolleges worden gemaakt. Je draagt significant bij in de sector waar je werkt, maar ook aan de missie van Guruz. Dit door zelf minimaal vijf online gastcolleges te maken over één, of meerdere onderwerpen. 

Het is dan ook mede dankzij de Branche Ambassadors dat Guruz “gas” kan geven op de missie. We zijn bijzonder blij met deze prachtige nieuwe Branche Ambassador! We staan te springen om hier onze briljante online gastcolleges te maken. 


Nog één keer over ons:

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.