Meteen mbo-ers bereiken? Breng je stage in beeld! | GURUZ

Meteen mbo-ers bereiken? Breng je stage in beeld!

15 maart 2023

Pak je telefoon, schiet een one-take-wonder en mail je "stage in beeld" naar Guruz toe.


De missie van Guruz is het verkleinen van de afstand tussen mbo-onderwijs en het bedrijfsleven. Dat maken we concreet door briljante online gastcolleges voor het mbo te maken, maar daar blijft het niet bij!


Wat gaan we doen?

Vanaf vandaag kun je als bedrijf ook je stage-filmpjes gratis posten bij Guruz! Stagevacatures lezen is top, maar kijken en luisteren geeft je doelgroep gevoel bij je organisatie en de stageopdracht(en) die je hebt! 


Hoe werkt het?

Heel simpel, jij maakt een filmpje over je stageplek: vertel wie je bent als bedrijf, wat jullie doen, wat ik mag doen bij je en wat ik mag verwachten als stagiair. Vergeet ook niet te vertellen met wie ik ga werken en wat jullie zo'n tof stagebedrijf maakt. Dat filmpje mail je naar ons toe en wij posten het in onze mbo-community.


Tips voor de productie:

Maak er nou geen Hollywood productie van, laat me als kijker gewoon voelen waar ik terecht kom! Geen professionele camerateams, gewoon je telefoon pakken en een gave productie maken.
Wat kost het?

Nada, noppes, niets. Dus waar wacht je nog op? Sterker nog de gaafste filmpjes worden door Guruz onder de aandacht gebracht bij ons publiek. De filmpjes blijven zo lang online staan als je wilt. Dus we zoeken creativeit, verwondering en humor.


GOGOGO!


Nog één keer over ons:

Met onze non-profit stichting Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen en DIT Personeel.