Ook Driessen wordt Founding Partner van Guruz | GURUZ

Ook Driessen wordt Founding Partner van Guruz

10 oktober 2022

Guruz is trots om aan te kunnen kondigen dat ook Driessen één van de Founding Partners is geworden van Guruz. 

Als uitzendbureau werkt Driessen al bijna 30 jaar voor mensen in de overheid, het onderwijs en de zorg. Driessen onderscheidt zich als uitzendwerkgever door in dienst van flexibele medewerkers te staan. Dit bewijzen en borgen ze met vijf werkbeloftes die ze naar hun flexibele medewerkers uitspreken. Werkbeloftes die verder gaan dan een contract. Driessen is nog steeds een familiebedrijf. Dit betekent dat ze geen externe aandeelhouders hebben en hun eigen koers varen.

Daarbij heeft Driessen altijd de focus op de lange termijn en streven ze naar een stabiele én vooruitstrevende organisatie. En dat lukt, want ze verbinden ruim 1.000 organisaties in de overheid, het onderwijs en de zorg aan ruim 15.000 medewerkers per jaar. Zo behoren ze inmiddels tot de grootste uitzendbureaus van Nederland. Dit doen ze intern met meer dan 300 collega’s in heel Nederland.

Guruz is bijzonder blij om (naast DIT Personeel en Techniek) ook Driessen als Founding Partner- en stratgisch klankbord te mogen verwelkomen. Mede dankzij hen wordt Guruz de "missing link" die het Nederlandse mbo beter maakt en het bedrijfsleven helpt  om hun employer brand naar het mbo te brengen.

Sing-Hui Yap (Manager onderwijs) neemt namens Driessen deel in het bestuur van Guruz.


Met Guruz als “missing link” maken we het Nederlandse mbo beter en helpen we het bedrijfsleven met hun employer branding in het mbo. Guruz (non profit stichting) maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken we samen het mbo imago. Guruz is mede mogelijk gemaakt door founding partners: Driessen Groep en DIT Personeel

Tip: volg al onze ontwikkelingen op Linkedin